ViaColumbus

Coaching

Nieuws

Benieuwd naar het reilen en zeilen van Via Columbus? Binnenkort lees je hier meer! 

 Wil je op de hoogte blijven? Laat het weten via het contactformulier!

ga verder met
ViaColumbus

  De ballon doorprikt... "PUUR GELUK" bestaat niet!

  "Ik stond aan de schoolpoort, en keek naar mijn dochter. De bel was gegaan, ik zag haar naar de grond kijkend staan. Ze zag er ongelukkig uit, naast al die gelukkige kinderen. Het deed me pijn om dit te zien. Ik nam me voor er alles aan te doen om mijn kind terug gelukkig te maken, alles!"

  BUITEN-GEWOON

  Het nut van buiten spelen, ... en zoveel meer... 

  Wat zou je veranderen aan je lichaam?

  Een interessante vraag om aan volwassenen te stellen, maar het wordt nog fijner als ze ook wordt voorgelegd aan kinderen. 

  AnderSS zijn - wereldautismedag

  "Het doet me pijn, dat ik niemand door mijn ogen kan laten kijken, dat ik mijn wereld niet echt kan delen.Je weet nooit wat de dag brengt, voorspelbaarheid is een saai gegeven. Maar zo wil ik wél heel graag leven. Niet alleen mijn wereld zit anders in elkaar, ook de jouwe vind ik elke dag eng en raar."


   

  ONDER EEN GLAZEN STOLP

  Als ouder wil je er alles aan doen om je kind te beschermen tegen zorgen of pijn. Het is bovendien erg belangrijk om als ouder betrokken te zijn, en veel aandacht aan je kind te geven. Maar wat als een ouder gaat “over beschermen”? 

  Wat een kind 'zou moeten' ervaren...

  The British National Trust heeft een lijstje opgesteld met activiteiten die kinderen gedaan zouden moeten hebben voor ze 12 zijn. Dit uit zorg om het groeiende aantal kinderen dat amper buiten speelt. 

  Wat een kind écht gelukkig maakt!

  Einde schooljaar, de grote vakantie kon beginnen. Zoals elke jaar maakte ik met de kinderen samen een verlanglijstje: wat zouden ze écht willen doen tijdens de 2 vakantiemaanden….? Want ik als moeder moest toch zorgen voor genoeg afwisseling, boeiende activiteiten, kortom een vakantiegevoel... 
  Dit jaar verliep het enigszins anders….

  Waarom vervelen geen probleem is!

  Ik verveel me, ik heb niets om mee te spelen. Als ik me niet verveel, word ik niet vervelend.
  Maar verveling komt door alles te hebben…

  ViaColumbus
  Katrien Peters
  Tolkamerstraat 19, 3473 Waanrode, België
  Ondernemingsnummer 0638.945.037