ViaColumbus

Coaching

Aanbod

ga verder met
ViaColumbus

  Kinder- en jongerencoaching/therapie

  Soms zijn er momenten waarop je kind of jij als ouder behoefte hebt aan een hulpverlener bij wie je snel terecht kunt. Je kind geeft aan dat er iets mis is, dat hij/zij niet goed in zijn/haar vel zit. Soms is het gewoon zelfs niet duidelijk wat er aan de hand is. Dan kan je op mij een beroep doen!

  Auti-coaching (ASS)

  Kinderen en jongeren met autisme zijn uniek! Het leven is voor hen niet altijd eenvoudig, een strijd om te overleven in een jungle van onbegrijpelijke prikkels. Ze zijn niet moeilijk, ze hebben het moeilijk! Maar ze zijn normale mensen, net als iedereen, met een aparte kijk. 

  sociale vaardigheidstrainingen LEER SAMEN SPELEN


  Voelt jouw kind zich vaak ongelukkig in groep? Komt hij of zij voortdurend in ongewenste situaties terecht? Is het functioneren in groep voor hem of haar een stuk lastiger? Of lopen sociale contacten met andere kinderen vaak op een mislukking uit?

   

   

  ROTS EN WATER voor jongeren van het secundair onderwijs

  ROTS EN WATER voor kinderen van het basisonderwijs


  "Ze lopen gewoon over me heen op de speelplaats, ze sollen met me..." 

  "Ik word altijd veel te snel boos en reageer agressief, maar ik kan het niet onder controle houden..."

   

  INTERESSANT VOOR OUDERS

  Themagebonden en psycho-educatieve lezingen, workshops en vormingen voor ouders! Iets voor jou? 

  Workshops scholen en organisaties


  Via Columbus biedt thema-gebonden workshops en teambuildingactiviteiten aan scholen en organisaties aan. De mentale gezondheidszorg van uw team collega's of vrijwilligers, of leerlingen, staat centraal. 

  Zin(tuig)volle workshops

  Via Columbus biedt thematische workshops aan voor zowel kinderen als kinderen mét hun ouders. Deze zijn toegankelijk voor iedereen! Je kind hoeft niet met iets vast te zitten, elke activiteit met leeftijdsgenootjes is een oefening op sociale vaardigheden, eigen welbevinden en zelfbeeld! 

  ViaColumbus
  Katrien Peters
  Tolkamerstraat 19, 3473 Waanrode, België
  Ondernemingsnummer 0638.945.037