ViaColumbus

Coaching

  Kinder- en jongerencoaching/therapie

   

  foto © hbruyninckx

  Soms zijn er momenten waarop je kind of jij als ouder behoefte hebt aan een hulpverlener bij wie je snel terecht kunt. Je kind geeft aan dat er iets mis is, dat hij/zij niet goed in zijn/haar vel zit. Soms is het gewoon zelfs niet duidelijk wat er aan de hand is. Dan kan je op mij een beroep doen!

  In de coaching/therapie staat jouw kind met zijn gevoelens en gedragingen centraal. Hij of zij is uniek én expert over zichzelf! Vanuit jouw kind wordt er samen gezocht naar oplossingen, op korte termijn naar een positieve doorbraak!

  Te vaak wordt er gekeken naar wat fout gaat of niet goed is; terwijl de kracht net zit in datgene wat wél goed gaat, waar het kind wél sterk in is, wat het kind wél goed doet voelen! Hij of zij dient zich hiervan bewust te worden, naar de verdere ontwikkeling en het zelfvertrouwen toe. U als ouder wordt nauw betrokken op deze ontdekkingsreis, die immers hier bij Via Columbus niet stopt...

  Ik creëer ruimte waarin uw kind zichzelf kan en mag zijn. Geen enkel coachingtraject is hetzelfde, elk kind heeft zijn/haar eigen hulpvraag.

  Jonge kinderen hebben vaak het vermogen niet om verbaal hun gevoelens te benoemen. Daarenboven is het ene kind een prater, terwijl het andere kind liever creatief bezig is of het prettiger vindt om te praten terwijl het speelt. Vandaar dat ik gebruik maak van verschillende werkvormen: creatief coachen, gesprek, visualisatie, spel, poppenspel, helende verhalen, relaxatie-oefeningen, psycho-fysieke oefeningen,... op maat van uw kind! 

  Hoe ziet een begeleidingstraject er uit? 

  Je kan me altijd contacteren via het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 


  Prijs? 50 EUR/uur

  terug

  ViaColumbus
  Katrien Peters
  Tolkamerstraat 19, 3473 Waanrode, België
  Ondernemingsnummer 0638.945.037