ViaColumbus

Coaching

  Zin(tuig)volle workshops

   

  Via Columbus biedt thematische workshops aan voor zowel kinderen als kinderen mét hun ouders. Deze zijn toegankelijk voor iedereen! Je kind hoeft niet met iets vast te zitten, elke activiteit met leeftijdsgenootjes is een oefening op sociale vaardigheden, eigen welbevinden en zelfbeeld! 

  Doe eens anders dan normaal, laat los en geniet. Maak tijd voor elkaar en krijg voeling met jezelf en met je kind. Doorbreek de sleur en bouw herinneringen op. 

  Drukte en stress kan verminderd worden door meer voeling te krijgen met je lichaam, je "ik". Deze workshops spelen in op terug tot je kern komen en gewaarwording. Dit doe je door je zintuigen te gebruiken en te ontdekken, om te besluiten wat je voelt en vooral wat goed voelt! 

  Voel, luister, proef, bewandel, beleef, ontspan, fantaseer, droom, bouw, boetseer, rust, speel, creëer, communiceer, kijk, ruik, experimenteer, vorm, beslis, visualiseer, vertel, improviseer, schrijf en dans... Ontdek!
   

  Hieronder vind je een terugblik op alle workshops die voorbij zijn... Scroll snel naar beneden, en ontdek meer over dit aanbod!

   

  terug

  Lees ook

  Jouw eigen BANG-elijke doosje

  Wat stop je allemaal in een doos, veilig bewaard en uit het zicht, geheim en voor eeuwig...  Een doosje alleen van jou, gemaakt door jou! 

  Hoe kan jouw kind omgaan met zijn of haar angsten? De eerste workshop van Via Columbus!

   

  BLIJ EN MIJ - WORKSHOP

  De workshop "Blij en Mij" zit er weer op, wat een fijne namiddag is het geworden! Blije kinderen, dus ook een blije Katrien! 

  SPIEGEL SPIEGEL AAN DE WAND - WORKSHOP

  Je zoon of dochter lijkt nog nooit van zelfbeheersing gehoord te hebben, laat staan zelfreflectie?! Wat hij wil hebben, wil hij NU hebben. Zij geeft constant opmerkingen over anderen wat ze niet goed doen… En worden ze boos, dan komen de driftbuien, met alle gevolgen van dien! 

  ZET JE MASKERS AF - WORKSHOP

  Dit is workshop 2 van de nieuwe weerbaarheidstraining van Via Columbus! We gaan aan de slag met ons zelfbeeld, en zetten onze maskers af... 

  IK DENK DUS IK DOE - WORKSHOP

  In deze 3de workshop van de weerbaarheidstraining "Weerstaan" gingen we aan de slag met storende naar helpende gedachten. Sta stevig in je schoenen!

  BREEK DE STILTE - WORKSHOP

   

  In deze laatste workshop van de assertiviteitstraining "Weerstaan" gaan we op een expressieve manier aan de slag rond ZELFVERTROUWEN.

  DE WERELD VAN MAGRITTE Niets is wat het lijkt'

  Wat als we schilderijen eens omzetten in taal, muziek en beweging? We voelen, kijken, bewegen, creëren, denken,… met al onze zintuigen! Gaat jouw kind mee in de wereld van Magritte, waar niets is wat het lijkt? 

  WORKSHOP GRAFIEK - De kunst van het loslaten!

  Faalangst, prestatiedruk en overprikkelingen: het zijn belangrijke oorzaken van kinderverdriet. Vaak vinden kinderen zelf geen uitlaatklep, en kunnen ze moeilijk de controle in hun denken, doen en voelen loslaten. 

  ViaColumbus
  Katrien Peters
  Tolkamerstraat 19, 3473 Waanrode, België
  Ondernemingsnummer 0638.945.037