Afbeelding van Ons team ← terug

Ons team

Katrien Peters

Ik heb een plek gecreëerd waar kinderen, jongeren en gezinnen de zorg en begeleiding krijgen waarvoor er in het onderwijs geen plaats is. Samen met jullie ga ik op ontdekkingstocht naar wat je beter in je vel doet voelen. De oplossing zit in elk kind. We gaan het samen vinden en naar boven brengen.

Lees meer

Sarah Desaever

Sarah Desaever (°1978) studeerde af als leerkracht kleuteronderwijs en is sindsdien 20 jaar werkzaam in het basisonderwijs.  Gedurende 4 jaar had ze haar eigen klas, nadien stapte ze over in de functie van zorgleerkracht. Ze heeft ervaring met het werken met kinderen met leer- en/of emotionele problemen, ASS, ADHD, …

Lees meer

Hanne Verdeyen

Ik wil graag voor jullie de persoon zijn, die in een veilige omgeving samen op zoek gaat naar ‘het zich goed voelen’ van jouw kind en jou als ouder. Ik wil het vertrouwen om zichzelf beter te kunnen ontwikkelen, helpen versterken.

Binnen Via Columbus richt ik me voornamelijk op auticoaching en studiecoaching (leerbegeleiding en bijles) voor kinderen en jongeren tussen 6 en 17 jaar. 

 

Lees meer

Nele Op de Beeck

In elk kind zit een schat verborgen. Soms heeft een kind het moeilijker deze schat te vinden. Ik wil graag, samen met ieder kind, op zoek gaan naar hoe deze schat je kan helpen sterk in je schoenen te staan, je goed te voelen en trots te zijn op jezelf.

Binnen Via Columbus richt ze zich vooral op auticoaching en studiecoaching (leerbegeleiding en bijles) voor kinderen en jongeren tussen 6 en 17 jaar. 

Lees meer

Joke Goossens

Alle kinderen zijn sterren die elk op hun eigen manier schitteren. Samen met jullie wil ik op zoek gaan naar ieder zijn manier van schitteren. Ieder kind heeft het recht om zich goed te voelen en te schitteren met zijn of haar talenten. Soms verloopt deze weg anders dan verwacht. Samen bekijken we hoe we er geraken langs die andere weg.

Lees meer