Afbeelding van Nele Op de Beeck - Via Columbus ← terug

Nele Op de Beeck - Via Columbus

Nele Op de BeeckNele Op de Beeck (°1983) studeerde af als leerkracht lager onderwijs (2004) en volgde aansluitend de voortgezette opleiding voor buitengewoon onderwijs (2005). Gedurende 10 jaar (2005-2015) had ze haar eigen klas in het buitengewoon basisonderwijs, waar ze werkte met kinderen met leer- en/of emotionele problemen, ASS, ADHD,... . Hierna (2015-heden) ging ze een nieuwe uitdaging aan als ondersteuner in het ondersteuningsnetwerk regio Leuven (ONWOB).

Binnen Via Columbus richt ze zich vooral op auticoaching en moeilijkheden rond faalangst, weerbaarheid, angsten, zelfvertrouwen en omgaan met gevoelens. Ze doet tevens Brainspotting (traumatherapie). Ze richt zich vooral tot kinderen tussen de 6 en 17 jaar. 

In elk kind zit een schat verborgen. Soms heeft een kind het moeilijker deze schat te vinden. Ik wil graag, samen met ieder kind, op zoek gaan naar hoe deze schat je kan helpen sterk in je schoenen te staan, je goed te voelen en trots te zijn op jezelf. Als mama van twee jonge kinderen ervaar ik aan den lijve hoe je pas zelf gelukkig kan zijn, als je kind dat ook is. 

Als dat even niet vanzelf gaat, wil ik er voor jullie zijn. Dat wil ik doen met een luisterend oor en een warm hart, als iemand waarbij je jezelf kan zijn. Vanuit vertrouwen en verbinding, wil ik met jullie op zoek gaan naar wat zowel jou, als je kind, sterker kan maken. Dat doen we echt samen!

Het welbevinden van kinderen zie ik als dé basis voor hun verdere ontwikkeling.

Contactgegevens

T. 0497/32 61 63
nele@viacolumbus.be