Afbeelding van Trainingen/opleiding ← terug

Trainingen/opleiding

Veel kinderen kampen met faalangst, zijn niet assertief genoeg (of net té assertief) of hebben moeite om met andere kinderen om te gaan. Speciaal voor deze kinderen heeft Via Columbus een doeltreffend trainingsaanbod.

Een training beleef je in een kleine groep leeftijdsgenoten. Samen ontdekken de kinderen/jongeren hoe ze die onaangename gevoelens de baas kunnnen blijven. 

Via Columbus biedt hen een veilige omgeving met deskundige begeleiding, waarin ze hun gevoelens mogen ontdekken, waar ze leren hoe die gevoelens werken en hoe ze ermee kunnen omgaan. 

Opleiding tot kinder- en jongerencoach

Wil jij een kinder-& jongerencoach worden die op een deskundige, professionele manier op weg gaat met een kind of ouder, waarbij 'verbindend ondersteunen' en 'zelfsturing' centraal staan? 

Bij Via Kanteel ontdek je hoe! 

Bezoek de paginaLees meer

Rots en Watertraining Volwassenen

In navolging van de Rots en Watertraining voor kinderen en jongeren, wordt deze training nu ook voor volwassenen aangeboden. Help jezelf en/of je eigen kind op weg!
 

Lees meer

Rots en Water training Kinderen/Jongeren

"Rots en Water"-weerbaarheidstraining is een psycho-fysieke weerbaarheidstraining en een excellente anti-pestmethodiek. De nieuwe reeks staat ingepland vanaf 17 april 2024 bij voldoende deelnemers. 
 

Lees meer

Sociale vaardigheidstraining Leer Samen Spelen

In deze sociale vaardigheidstraining leert je kind spelenderwijs beter functioneren in een groep (in de klas, binnen het gezin of in een vriendengroep). Nieuwe reeks start in november 2023.

 

Lees meer