Afbeelding van Hanne Verdeyen ← terug

Hanne Verdeyen

Hanne VerdeyenHanne Verdeyen (°1986) behaalde haar Bachelor lager en buitengewoon onderwijs, en specialiseerde zich verder in ASS.  Al meer dan 10 jaar werkt ze met kinderen en jongeren, zowel in het basisonderwijs als in het buitengewoon onderwijs. De laatste jaren is ze professioneel bezig als ondersteuner in het ondersteuningsnetwerk regio Leuven (ONWOB).

Binnen Via Columbus richt ze zich voornamelijk  op auticoaching en studiecoaching (leerbegeleiding en bijles) voor kinderen en jongeren tussen 6 en 17 jaar.

“Ik voelde ik dat ik op school eerst als gon-begeleidster ASS en nu als ondersteuner de kinderen en hun ouders niet optimaal kon ondersteunen als het gaat over hun welbevinden, hun leren en over hun ‘zijn’. Het welbevinden van een kind/persoon staat centraal om goed te kunnen functioneren op school, thuis en later in de maatschappij. Als mama van twee kindjes, weet ik ook dat je er alles voor zou doen om je kind zich goed te laten voelen. Maar ook dat dit niet altijd even gemakkelijk is.

Ik wil graag voor jullie een persoon zijn, die in een veilige omgeving samen op zoek gaat naar ‘het zich goed voelen’ en naar het vertrouwen om zichzelf beter te kunnen ontwikkelen. “