Afbeelding van Trainingen ← terug

Trainingen

Veel kinderen kampen met faalangst, zijn niet assertief genoeg (of net té assertief) of hebben moeite om met andere kinderen om te gaan. Speciaal voor deze kinderen heeft Via Columbus een doeltreffend trainingsaanbod.

Een training beleef je in een kleine groep leeftijdsgenoten. Samen ontdekken de kinderen/jongeren hoe ze die onaangename gevoelens de baas kunnnen blijven. 

Via Columbus biedt hen een veilige omgeving met deskundige begeleiding, waarin ze hun gevoelens mogen ontdekken, waar ze leren hoe die gevoelens werken en hoe ze ermee kunnen omgaan. 

Rots en Watertraining Volwassenen

In navolging van de Rots en Watertraining voor kinderen en jongeren, wordt deze training nu ook voor volwassenen aangeboden. Help jezelf en/of je eigen kind op weg!
De nieuwe reeks start vanaf donderdag 18/11/2021 gedurende 8 weken. Er is een gratis info-avond voorzien op woensdag 10/11/2021.

Lees meer

Rots en Water training Kinderen/Jongeren

"Rots en Water"-weerbaarheidstraining is een psycho-fysieke weerbaarheidstraining en een excellente anti-pestmethodiek. De nieuwe reeks staat ingepland na de paasvakantie, bij voldoende deelnemers. 
 

Lees meer

Sociale vaardigheidstraining

In deze sociale vaardigheidstraining leert je kind spelenderwijs beter functioneren in een groep (in de klas, binnen het gezin of in een vriendengroep).

Lees meer