Afbeelding van Trainingen ← terug

Trainingen

Veel kinderen kampen met faalangst, zijn niet assertief genoeg (of net té assertief) of hebben moeite om met andere kinderen om te gaan. Speciaal voor deze kinderen heeft Via Columbus een doeltreffend trainingsaanbod.

Een training beleef je in een kleine groep leeftijdsgenoten. Samen ontdekken de kinderen hoe ze die onaangename gevoelens de baas kunnnen blijven. 

Via Columbus biedt de kinderen een veilige omgeving met deskundige begeleiding, waarin ze hun gevoelens mogen ontdekken, waar ze leren hoe die gevoelens werken en hoe ze ermee kunnen omgaan. 

Rots en Water training

"Rots en Water"-weerbaarheidstraining is een psycho-fysieke weerbaarheidstraining en een excellente anti-pestmethodiek. De nieuwe reeks start in het najaar van 2019. We houden je op de hoogte via deze website en via facebook.

Lees meer

Sociale vaardigheidstraining Leer Samen Spelen

In deze sociale vaardigheidstraining leert je kind spelenderwijs beter functioneren in een groep (in de klas, binnen het gezin of in een vriendengroep).

Vanaf 24 januari 2019 tot 16 mei 2019 elke donderdag van 18u tot 19u30 voor basisschoolkinderen tussen 8 en 12 jaar.

Lees meer

Zelden-Moet faalangsttraining voorjaar 2019

Via Columbus organiseert vanaf zaterdag  27 april 2019 een nieuwe reeks faalangsttraining voor kinderen van de eerste graad middelbaar onderwijs (12 tot 14 jaar). Check snel hoe je kan inschrijven.

Lees meer