Afbeelding van Trainingen ← terug

Trainingen

Veel kinderen kampen met faalangst, zijn niet assertief genoeg (of net té assertief) of hebben moeite om met andere kinderen om te gaan. Speciaal voor deze kinderen heeft Via Columbus een doeltreffend trainingsaanbod.

Een training beleef je in een kleine groep leeftijdsgenoten. Samen ontdekken de kinderen hoe ze die onaangename gevoelens de baas kunnnen blijven. 

Via Columbus biedt de kinderen een veilige omgeving met deskundige begeleiding, waarin ze hun gevoelens mogen ontdekken, waar ze leren hoe die gevoelens werken en hoe ze ermee kunnen omgaan. 

ROTS EN WATERTRAINING VOOR OUDERS

In navolging van de Rots en Watertraining voor kinderen, wordt deze training nu ook voor de ouders aangeboden. Geef het goede voorbeeld, en help je eigen kind op weg!

Lees meer

Sociale vaardigheidstraining

In deze sociale vaardigheidstraining leert je kind spelenderwijs beter functioneren in een groep (in de klas, binnen het gezin of in een vriendengroep).

Lees meer

Rots en Water training

"Rots en Water"-weerbaarheidstraining is een psycho-fysieke weerbaarheidstraining en een excellente anti-pestmethodiek. De nieuwe reeks start vanaf donderdag 03/10/2019 gedurende 8 weken. We houden je op de hoogte via deze website en via facebook.

Lees meer